Stipe za Fight Site progovorio o svim temama koje su vas oduvijek intrigirale

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2016 16:14h Autor:

Photo: Fight Site

Dolazak Stipe Miočića u Hvatsku je izazvao pravi medijski potres, ali i interes kakav se rijetko viđa za naše sportaše. U srijedu je red fanova koji su u Avenue Mallu čekali na njegov potpis i fotografiju bio nepregledan, no UFC prvak je ostao strpljiv do posljednjeg trenutka te je s radošću uveselio i zadnjeg fana koji ga je došao upoznati. Nažalost, otvoreni trening za javnost, koji se trebao održati u Core Gymu je otkazan te je prebačen u Cro Copovu dvoranu gdje će dvojac trenirati samo ispred novinara.

Ništa manji red nije bio niti kada je u pitanju sedma sila. Sve relevantne hrvatske i regionalne redakcije su “bukirale” intervju s Miočićem. Stipe je u četvrtak strpljivo odgovarao na novinarska pitanja te je redao intervju za intervjuom.

Fight Channel i Fight Site su odradili čak dva video razgovora u kojim Stipe progovara o raznim temama: od dvoboja protiv Overeema i Werduma, svojih omiljenih UFC kolega, preko najava za nadolazeće UFC spektakle poput dvoboja između McGregora i Alvareza.

Ekskluzivne intervjue objavljujemo u petak 4. studenog.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI