Stipe se obratio svojim kolegama povodom obljetnice 9/11 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2018 14:28h Autor:

Screenshot

Stipe Miočića “nema niti za lijek” posljednjih dana i tjedana. Bivši UFC prvak u teškoj kategoriji se očigledno posvetio svojoj obitelji i prinovi, a u drugi plan je palo agitiranje za revanš s Danielom Cormierom s obzirom da je sada sasvim jasno da od njega ništa neće biti.

“Vatrogasac” povremeno preko društvenih mreža objavi pokoji nostalgični “post” s pojasevima UFC prvaka, no jasno je kako u ovom trenutku više ne računa na poštenje i dobru volju UFC-a i Daniela Cormiera. Sjelo mu je da će Cormier gotovo sigurno teškaški pojas braniti u veljači protiv Brocka Lesnara, a da je Miočić nakon poraza na UFC-u 226 potpuno pao u drugi plan.

No, Stipe nije zaboravio prisjetiti se tragedije koja se dogodila 11. rujna 2001. godine, a  u kojoj je poginuo i velik broj njegovih kolega vatrogasaca.

U objavi na službenom Instagramu je objavio video u kojem se obraća istinskim herojima koji su poginuli nakon napada na “Twinse” u New Yorku.

“Sjetite se onih koji su žrtvovali sve 11. rujna. To je bio jedan od najgorih dana u povijesti SAD-a, ali tamo sam vidio neke od najhrabrijih ljudskih poteza ikada. Hvala mojim kolegama vatrogascima koji su se prvi odazvali pozivu upomoć i koji su riskirali sve da bi mi bili sigurni. Vi ste naši istinski heroji”, stoji u poruci uz video.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI