Stipe reagirao na Cormierovo priznanje da se ne želi boriti protiv njega: Znaš da ti se posrećilo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.10.2018 12:35h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić reagirao je na izjavu Daniela Cormiera kako ne bi prihvatio borbu protiv njega niti da mu je ponuđena. Istom je poručio kako je svjestan da mu se posrećilo te da nema šanse da to ponovi.

Stipe Miočić izuzetno je agresivno reagirao na činjenicu da će Daniel Cormier braniti naslov teškaškog prvaka na UFC 230 eventu idućeg mjeseca te da mu je protivnik Derrick Lewis. Smatra da mu je UFC trebao ponuditi tu borbu te kaže kako bi ju on bez razmišljanja prihvatio. Naravno, tu postoji i ona druga strana medalje, odnosno Cormier. Već smo ranije pretpostavljali kako on tu borbu ne bi nikako prihvatio, a to je na kraju i priznao.

Ipak, to priznanje, koje možete u cijelosti pročitati u gore podijeljenom članku, nije dobro djelovalo na Miočića, zapravo ga je samo još više razbjesnilo, što se lako zaključi prema njegovoj Instagram objavi.

“Jednom se svakome može posrećiti. Ja sam vlasnik rekorda najviše obrana teškaškog naslova prvaka. DC, zato si odbio 3. studenog boriti se protiv mene. Znaš da bi ovog puta stvari bile drugačije”, napisao je Stipe uz fotografiju članka, gdje je posebno podcrtao izjavu Cormiera da ne bi prihvatio borbu protiv Stipe jer je ovaj predobar te onu da postoji više načina na koje ga Stipe može pobijediti.

Miočiću tako preostaje čekanje, nakon što je više puta najavio kako je revanš protiv Cormiera jedina borbu koju je spreman prihvatiti. Ukoliko ostane kod tog stava, sve se čini da će morati još neko vrijeme pričekati na borbu, koja na kraju niti ne bi bila protiv Cormiera, ali bi barem pojas bio u pitanju. Posebno se tu misli na scenarij u kojem bi Cormier pobijedio Lewisa te se nakon toga odlučio vratiti čekanju Brocka Lesnara. Protiv njega bi se borio u veljači ili ožujku iduće godine, nakon čega bi pobjednik te borbe pojas gotovo sigurno napustio. Tek onda bi se pojavila prilika za Miočića, odnosno borba za upražnjeno mjesto prvaka. Protivnik bi u tom slučaju vjerojatno trebao biti pobjednik borbe Curtisa Blaydesa i Francisa Ngannoua.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI