Stipe prvi put progovorio o odnosu s Danom Whiteom: “Ovo je posao, u poslu nema prijatelja!” (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.01.2018 10:44h Autor:

Stipe Miočić (Instagram)

Ako netko zna kako izvući pokoju rečenicu više iz sugovornika, to je onda definitivno poznati MMA novinar Ariel Helwani. Upravo je to učinio u četvrtak u razgovoru s UFC prvakom Stipom Miočićem. Iako je “Vatrogasac” poznat kao “zakopčan do grla” sportaš, koji rijetko kada komentira bilo koga i bilo što, ovaj put se ipak malo otvorio kada je u pitanju odnos sa svojim šefom Danom Whiteom.

Helwani ga je uspio namamiti u raspravu citatom izjave Dane Whitea koju je dao ran ranije, a u kojoj kaže da se znao “sudarati glavama sa Stipom u prošlosti u poslovnom dijelu odnosa”. White je vjerojatno pričao o posljednjim pregovorima oko poboljšanog ugovora koji su trajali gotovo čitavu 2017. godinu. Nezadovoljni Miočić je želio veći ugovor koji je smatrao da mu pripada pošto je prvak u kraljevskoj diviziji. UFC-u se to, pretpostavljate, nije svidjelo pa su odnosi vidljivo zahladili.

Na Helwanijevom pitanje je li se “sudarao glavama” s predsjednikom UFC-a, Stipe odgovara niječno, no poentira – “u poslu nema prijatelja”…

“To je posao, što hoće? Ne možeš biti prijatelj s nekim u poslu. O čemu on priča? Sudarali smo se glavama? Ako je on mislio da je to sudaranje glavama, onda dobro, ja ne znam što je to bilo. Ja sam mislio da su to bili pregovori, pa pregovori nisu nešto najbolje na svijetu. Zar bi se trebali voljeti tijekom pregovora i ‘davati si pet’ Ne, ne znam o čemu priča, nismo sudarali glavama”, rekao je UFC prvak kojeg ovog vikenda u Bostonu na UFC-u 220 čeka opasni Francis Ngannou.

Upitan je li sada sve u redu s Whiteom i njihovim odnosom, Stipe odgovara:

“Da, dobro smo. Ne znam. Nije niti bitno. Zvao me za vrijeme utakmice Bostona i Clevelenda, ali kaže da smo se sudarali glavama. Ne znam, čudno. Ja svakog volim, ja sam normalan čovjek koji voli ljude. Ali volim i udarati ljude u glavu”, zaključio je “Vatrogasac”.

Čitav intervju s UFC medija dana, koji je priređen ususret UFC-u 220, pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI