Stipe potvrdio da je bio spreman uskočiti na UFC 230: “Svi znaju da 9 od 10 puta pobjeđujem protiv DC-ja”

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.10.2018 11:44h Autor:

Daniel Cormier i Stipe Miočić

Stipe Miočić je bio spreman uskočiti u meč protiv Daniela Cormiera na UFC-u 230, ali nikoga iz čelništva elitne promocije to nije zanimalo. Upravo to se može zaključiti prema reakciji bivšeg prvaka u teškoj kategoriji koji se obratio javnosti nakon što je objavljeno da ćemo u “main eventu” UFC-a 230 gledati Cormiera i Lewisa.

Stipe je napisao:

“Devet od deset puta ću pobijediti DC-ja. Svi to znaju! I DC to zna. Niti jedan teškaš u povijesti nije ostvario ono što sam ja napravio. Ja sam najveći u teškoj kategoriji.”

Na njegovu objavu mnogi su ustvrdili da bi puno bolji i zanimljiviji, a posebno pravedniji meč bio onaj između Cormiera i Miočića.

“Čovječe, tko jebeno želi gledati Lewis vs. Cormier? Kako Stipe Miočić nije dobio poziv u kojem ga se moli da spasi UFC 230? Daj molim te Dana!”, stoji u jednoj poruci na koju je Miočić odlučio odgovoriti potvrdivši da je on bio spreman.

“Dobro pitanje. Ja sam spreman osvojiti taj pojas natrag”, napisao je potvrdivši da bio u mogućnosti uskočiti na UFC 230, ako je bilo potrebno.

No, očito je kako je “Vatrogasac” neželjeni prvak za čelnike UFC-a. Učinili su sve da ga ponize dok je bio na tronu, navijali su za Cormiera u super meču ovog ljeta, da bi mu zanijekali pravo na revanš iako je najdominantniji teškaški prvak u povijesti promocije. Sada su se odlučili za Derricka Lewisa koji je tek pukom srećom stigao do slavlja protiv Alexandera Volkova na UFC-u 229.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI