Stipe poručio Cormieru da je vrijeme za revanš: Bliži ti se 40…

UFCIZDVOJENA VIJEST 14.01.2019 19:21h Autor:

Stipe Miočić, Dana White i Daniel Cormier

Stipe Miočić još uvijek se ne miri s porazom od Daniela Cormiera i time što nije dobio priliku istom se revanširati. Sada ga je ponovno prozvao, uz podsjećanje na Cormierovu izjavu kako se namjerava umiroviti do 20. ožujka ove godine.

UFC-ov teškaški, a donedavno dvostruki prvak dao je taj datum kao onaj do kojeg namjerava završiti svoju karijeru. U pitanju je dan kada će napuniti 40 godina, rođendan nakon kojeg je sam sebi rekao da se više neće baviti sportom, nego da će se posvetiti svojoj obitelji.

Cormier još uvijek nema ugovorenu borbu niti se zna što je s Brockom Lesnarom, koji mu je obećan kao protivnik. DC je nedavno izjavio kako čeka informaciju o tome što je s Lesnarom te da će se boriti protiv Stipe Miočića, ukoliko ovaj ne bude u stanju nastupiti. S druge strane, njegov trener smatra kako postoji mogućnost da on ipak ostane u UFC-u još dvije do tri borbe, posebno ukoliko iste budu imale smisla. Ipak, Stipi Miočiću se više ne čeka. On i dalje drži do onog kako će prihvatiti jedino borbu za naslov, no vidi se kako je nestrpljiv.

“DC, 20. ožujka je bliži velikom brzinom. Hajdemo ovo završiti i odraditi tu borbu prije nego ugasiš svjećice na toj torti”, napisao je Stipe na Twitteru, označivši borca koji mu je oduzeo titulu teškaškog prvaka.

Vidi se da Stipu itekako boli taj poraz te da mu vjerojatno niti nije toliko do povratka titule, koliko do nove borbe protiv Cormiera. Ukoliko se ovaj umirovi, a Stipe nakon toga vrati titulu, uopće ne sumnjamo kako se s porazom iz srpnja prošle godine neće pomiriti. I upravo zbog toga konstantno poziva na revanš. I to revanš koji je apsolutno zaslužio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI