Stipe ponovno “opalio” po Joshui

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.09.2017 12:04h Autor:

Ilustracija: Miočić i Joshua

UFC prvak u teškoj kategoriji Stipe Miočić je u ponedjeljak odgovorio svjetskom boksačkom prvaku Anthonyju Joshui, koji je prije nekoliko dana, očito isprovociran sve češćim prozivkama, raspalio po UFC borcima.

FS anketa: Tko će biti sljedeći izazivač Stipe Miočića?

Podsjećamo, Britanac je u intervjuu za Daily Star Online izjavio:

“Da želim, razbio bih te UFC-ove borce. Ne možete tako razgovarati sa mnom. Išamarao bih ih”, poručio je Joshua pa zatim dao naslutiti da mu ni prelazak u MMA ne bi bio toliko stran koliko neki misle.

“Ja sam borac, a ljude se ne proziva tako neoprezno. Ja nisam UFC-ov borac. Ja vas ne mogu staviti u ‘submission’, ali ja znam kako udarati nogama, znam kako koristiti laktove i znam kako udarati šakama ljude. Moj je jedini nedostatak taj da ne znam izvući ‘submission’, ali bih se sigurno potukao.”

Američko-hrvatski borilački as očito nije odustao od boksačkog meča protiv Joshue. A s obzirom na stanje u teškoj diviziji koja ne daje niti jednog jasnog izazivača, zašto i bi. Stoga je Stipe na Twitteru još jednom odlučio odgovoriti boksačkom prvaku.

“Anthony Joshua je rekao da će razbiti te UFC borce. Ja sam to već učinio! Anthony, ako želiš možeš i ti biti na toj listi! #najopasnijičovjeknasvijetu”, napisao je Stipe.

Miočić je posljednji put nastupio u mjesecu svibnju na UFC-u 211 kada je nokautirao Juniora dos Santosa u prvoj rundi. Nejasno je kada će se vratiti u Octagon, ali i tko će mu biti sljedeći protivnik. Inspiriran odličnim poslom koji je Conor McGregor napravio sa svojim boksačkim izletom, Miočić je odlučio javno prozvati svjetskog boksačkog prvaka Anthonyja Joshuu. Za sada njegove prozivke ne nalaze na plodno tlo…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI