Stipe: Osjećao sam se snažnije u kavezu, radio sam što sam praktički htio! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.07.2018 10:11h Autor:

Screenshot

Stipe Miočić je poražen u glavnoj borbi UFC-a 226 od strane Daniela Cormiera čime je detroniziran s kraljevske pozicije teške kategorije. DC je sada dvostruki UFC prvak i smiješi mu se meč protiv Brocka Lesnara koji će, već sada se predviđa, srušiti sve rekorde gledanosti.

Nakon dobrog ulaska u meč u Las Vegasu Miočića, kako je runda odmicala, tako je Cormier sve bolje pogađao ručnim tehnikama. Stipi je na koncu presudio desni kroše iz klična koji ga je poslao na leđa. Nekoliko GNP udaraca su bili samo kraj već započetog posla…

Stipe nije meč vidio na taj način. On smatra da je dominirao i bio bolji čovjek u ringu do tog nesretnog udarca.

“Osjećao sam se super. Mislim da sam odrađivao dobru rundu, ali me pogodio dobrim udarcem. Mi smo teškaši, ušao je u meč teži od mene, pogodio me i bacio na leđa, na kraju dovršio…”, opisuje Miočić kako je vidio meč iz svoje perspektive.

Upitan kako se osjećao po pitanju snage u odnosu na svog protivnika, Miočić odgovara:

“Osjećao sam se snažno, osjećao sam se snažnije nego on. Činio sam u kavezu što sam zapravo htio, on je bacio nekoliko dobrih udaraca, ali ništa značajno. Mislio sam da me ta desna nije uzdrmala jer je nisam osjetio, a nisam je osjetio jer me bacila na leđa. Čestitke DC-ju, dobro za njega. Sada je prvak u dvije divizije, čestitam mu na tome.”

Potvrdio da se vraća u Octagon, ali da će prvo neko vrijeme provesti s obitelji. Zajedno sa suprugom Ryan Marie čeka prvu prinovu koja bi se mogla roditi svakog časa…

“Moram malo uzeti vremena za svoju obitelj i prvu kćer. Razgovarat ću sa svojim trenerima, uživat ću malo u vinu, krekerima, siru, kao i obično, ono što volim… Naravno, popit ću i koje pivo, to je sigurno. Vidjet ćemo, nadam se da ću se dobro provesti ovo ljeto i vratiti onaj dobar duh u sebe”, otkriva Miočić.

Ovo je bio treći poraz u karijeri Stipe Miočića. Prvi je doživio od Stefana Struvea prekidom, drugi od Juniora Dos Santosa odlukom, a ovo je prvi put da ga je netko klasično nokautirao.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI