Stipe: Nisam bio uzdrman u 3. rundi prvog meča, bio sam umoran! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.05.2017 14:46h Autor:

Stipe Miočić

“Bio je to moj prvi pravi meč na pet rundi i umorio sam se. Ušao sam prilično umoran u tu treću rundu i pogodio me tim krošeom. Nisam bio uzdrman, bio sam umoran. Kao što se vidi stajao sam sunožno. Kada sam krenuo na rušenje, udarao me udarcima po glavi i realno to je bilo gore nego onaj kroše”, prisjetio se UFC prvak Stipe Miočić 2014. godine i prvog meča s Juniorom Dos Santosom u razgovoru za FOX Sports.

Dvojac će ponovno ukrstiti rukavice u “main eventu” UFC-a 211 narednog vikenda u Dallasu.

“U 4. rundu sam ušao puno bolje i mislim da sam dobro pogađao, a onda je on stisnuo u petoj rundi. Dosta je udaraca bacao u tijelo, tako da mislim da je to presudilo što u biti ne razumijem. Ali pobijedio me, nema što. Pobijedio je. Ali sada sam ja prvak, stvari su se promijenile. Prošlo je gotovo tri godine, zar ne?”

Miočića je upravo poraz od JDS-a promijenio i tvrdi da su od tada stvari krenule strelovito prema naprijed u svakom smislu. Ubilježio je četiri čiste pobjede i vlasnik je najvrjednijeg pojasa MMA svijeta…

“Zbog te borbe sam se promijenio. Htio bih mu zahvaliti. On je životinja, bivši prvak. I ostat će bivši. Sjajan je borac. Hvala mu na tih pet rundi. Zanimljivo, iste večeri sam razgovarao sa svojim trenerima i rekao sam im da sam svjestan što sam krivo napravio i da ću ga drugi put pobijediti. Što te ne ubije, učini te jačim. Ovo će biti jako drugačiji meč. Potpuno sam drugačiji borac. Nitko me ne cijeni dovoljno što mi je OK, uvijek sam neki underdog. Ali volim to biti. Obožavam začepiti ljudima njihova usta.”

Predviđanja?

“Neće otići do odluke. On zna i ja to znam. Ali ja ću pobijediti. On jednostavno ne može izdržati moj najjači udarac. Znatno sam jači nego onda.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI