Stipe na chatu s fanovima: Hoću li na spavanje? Naravno… (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.01.2018 01:28h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić odgovarao je na pitanja koja su mu postavljali fanovi putem chata na Facebook stranici UFC-a. Opušteni Stipe dao je tamo neke vrlo zanimljive odgovore na pitanje.

UFC-ov prvak bio je raspoložen i vrlo zahvalan fanovima koji su odlučili postavljati pitanja, ali i još većem broju onih koji su zapravo bili prisutni da bi mu poželjeli sreću i da bi rekli kako će biti na njegovoj strani. Što se tiče pitanja, odgovorio je na ona koja su mu se činila najzanimljivija, a dva od njih pojavila su se na samom početku chata.

“Što ću prvo napraviti nakon borbe? Otići u backstage, skinuti sa sebe svu svoju opremu i obući svoje opako odijelo“, rekao je Stipe, a onda je odmah odlučio odgovorio i na pitanje je li spreman za spavanje, što bi značilo da netko smatra kako će ga Ngannou nokautirati:

“Hoću li na spavanje? Naravno, čim obranim titulu namjeravam otići u krevet.”

Neki su tražili i prognoze borbe, no tu Stipe nije previše htio govoriti. Pozvao je fanove da pogledaju borbu te da u njoj vide što je pripremio, usput dodavši kako se isti neće razočarati. Neki su odmah počeli spominjati kako bi nakon Kamerunca mogao uslijediti veliki meč protiv Caina Velasqueza.

“Mislim kako ću Francisa završiti u prvoj rundi. Nakon toga borba s Cainom? Bili bi odlično ukoliko on bude zdrav. Cain je sjajan tip i fenomenalan borac”, kratko je odgovorio Stipe.

Bio je upitan i o kilogramima, odnosno hoće li išta skinuti za borbu.

“Trenutno sam na oko 113 kilograma, ne skidam ništa, to je težina na kojoj se inače nalazim i najbolje osjećam.”

Što je još Miočić izjavio u ovom, nažalost vrlo teško razumljivom chatu, možete poslušati u videu ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI