“Stipe mora inzistirati na revanšu protiv Cormiera!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 31.07.2018 10:45h Autor:

Stipe Miočić

Gotovo 3500 ljudi dalo je svoj glas u posljednjoj anketi na Fight Siteu, u kojoj smo vas pitali: “Što bi trebao biti Stipin sljedeći potez?”. I ove zavidne brojke pokazuju ogroman interes za sudbinom američko-hrvatskog nokautera koji je na UFC-u 226 ostao bez pojasa prvaka u teškoj kategoriji.

Imeđu pet ponuđenih odgovora, daleko najviše glasova je dobio onaj “Inzistirati na revanšu s Cormierom”. Da Stipe Miočić ne bi trebao odustati od forsiranja novog meča s DC-jem smatra čak 74 posto posjetitelja Fight Sitea ili gotovo njih 2500.

No, iako se i popularni komentator Joe Rogan prije nekoliko dana također izjasnio rekavši da “Stipe zaslužuje revanš”, dojam je da UFC taj meč u ovom trenutku ne zanima. Oni žele dvoboj Cormier vs. Lesnar, koji bi se trebao najvjerojatnije realizirati u veljači iduće godine.

Drugi najpopularniji odgovor, koji je sakupio 11 posto ukupnih glasova, jest: “Uzeti dugi predah i razmisliti o svemu”. S obzirom da je “Vatrogasac” u međuvremenu dobio prvu prinovu u obitelji, ovakva ideja je zapravo vrlo konstruktivna i pametna. Miočić je čitavu dosadašnju godinu proveo snimajući The Ultimate Fighter “reality show” i pripremajući se za meč protiv Cormiera, pa je možda došlo vrijeme da predahne i posveti se obitelji.

S 8 posto glasova, treća opcija u našoj anketi je prema rezultatima ona “Okrenuti se Blaydesu ili Lewisu”. Iako u ovom trenutku ne znamo kada bi se Miočić mogao vratiti u Octagon, dojam je da je ovo nekakav plan UFC-a kada govorimo o američko-hrvatskom borcu. Zna se da Miočić nije bio najomiljeniji UFC-ov prvak pa će i pokušaj da ga se gurne što dalje od trona krenuti upravo mečevima protiv najljućih rivala u najboljoj formi. A to su Blaydes i Lewis.

Za odgovor “Odraditi treći meč protiv Dos Santosa” se odlučilo 4 posto posjetitelja Fight Sitea, a gotovo isti broj glasova je sakupila opcija “Ne bih mu bio u koži”.

Zahvaljujemo Vam na glasovima i utrošenom vremenu. Rezultate ankete možete prokomentirati ispod članka.

Što bi trebao biti Stipin sljedeći potez?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI