Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipe Miočić: Werdum je odličan na parteru, ali svejedno, ipak ću koristiti svoje hrvanje (VIDEO) | Fight Site

Stipe Miočić: Werdum je odličan na parteru, ali svejedno, ipak ću koristiti svoje hrvanje (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.06.2015 19:47h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić nastavlja svoju kampanju za dobivanje napada na pojas teškaškog prvaka koji od nedavno drži Fabricio Werdum. Brazilski BJJ čarobnjak je na UFC-u 188 ugušio hrvača Caina Velasqueza, no Stipu nije strah Werdumovih parteraških sposobnosti. On bi Fabricia zaustavio svojom brzinom i hrvanjem.

Stipe uistinu jest brz i snažan hrvač, no koliko bi imao uspjeha objasnio je u intervjuu za Submission Radio:

"Werdum se nije borio s nekim kao što sam ja.", izjavio je Miočić. "Sposoban sam i uvjeren da ga mogu pobijediti i postati novi prvak. Werdum je odličan na parteru, na nogama je dobar, ali sam brži od njega, bolje se krećem od njega i na nogama sam bolji od njega. On je nositelj crnog pojasa u BJJ-u, ali svejedno, ipak ću koristiti svoje hrvanje. Pametno ću raditi i neću se dovesti u lošu poziciju. Uvjeren sam da ću riješiti i neutralizirati što god Fabricio napravi."

Predsjednik UFC-a, Dana White, još nije odlučio hoće li Miočić ili Arlovski biti sljedeći izazivač. Nadajmo se da će Stipe dobiti title shot pa da protiv najboljeg pokaže za što je sve sposoban.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI