Stipe Miočić razočaran nogometnim porazom prijeti Meksikancima (Velasquezu): U borbi bi Hrvat pobijedio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.06.2014 11:57h Autor:

Screenshot

UFC-ov "contender" u teškoj kategoriji, Stipe Miočić, je sinoć bio uz hrvatske nogometaše koji su pokušavali uloviti osminu finala Svjetskog prvenstva u nogometu. S obzirom na hrvatsku krv koja koja kola njegovim venama, ne čudi da je Stipe vrlo zdušno pratio utakmicu protiv Meksika, a kada je na kraju bilo jasno da se Hrvatska namjerila na boljeg protivnika, Miočić je javno izrazio  nezadovoljstvo i tugu.

Obraćajući se svojim FB fanovima, teškaš je najprije napisao da je vrlo tužann, a zatim je ustvrdio da ne može dočekati da na večerašnjem treningu nekog dobro pogodi u glavu. No, to nije bio njegov posljednji status vezan uz nogomet. Na kraju je još samouvjereno ustvrdio:

"Nema veze. U borbi, mi bi definitivno pobijedili! Hrvatska vs. Meksiko!"

S obzirom  na Miočićev sjajan status u UFC-u i impresivan niz pobjeda, dvoboj protiv aktualnog prvaka Meksikanca Caina Velasqueza jest vrlo izgledan scenarij. Tada ćemo vidjeti je li Stipe bio u pravu i da li bi Hrvat u borbi svladao Meksikanca. Mi se nadamo da će imati puno više sreće nego hrvatski nogometaši koji su u Brazilu od strane svojih meksičkih protivnika potučeni do nogu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI