Stipe Miočić opušten i pun samopouzdanja najavljuje pobjedu

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.01.2014 22:20h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić je, prije svog subotnjeg nastupa protiv Gabriela Gonzage, dao jedan opušten i zabavan intervju poznatom reporteru Chrisu Van Vlietu. Što je rekao o Nelsonu, Gonzagi, svom poslu kao vatrogasac, nadimku te novoj ulaznoj pjesmi, pročitajte u tekstu.

Stipe je vrlo raspoložen i opušten prije najvažnije borbe karijere i takav je dao intervju u kojem je ukratko progovorio o svom životu i karijeri. Na pitanje kako je proslavio pobjedu protiv Nelsona rekao je da je to bilo uz čašu vina i coca colu, a na pitanje kako misli pobijediti Gonzagu nastavio je istim tonom, no pun samopouzdanja.

"Mislim da ću vrlo dobro odraditi borbu protiv Gabriela", rekao je Stipe, a kada je upitan u kojem to smisli misli rekao je: "U svakom smislu, ako želi borbu na podu možemo na pod, ako želi stand up, ostati ćemo gore. Brži sam, u boljoj kondiciji i snažniji. Može on imati i deset kilograma više od mene, svejedno sam jači od njega."

Na pitanje o svom poslu rekao je: "I dalje sam vatrogasac, ne radim punu smjenu, nego tri puta tjedno, no želim ostati tamo. Volim pomagati ljudi, zabavno je i čini da se osjećam dobro i što duže mogu ostati ću vatrogasac."

Stipe je za svoj novi nastup promijenio i ulaznu pjesmu, a nju možete čuti ispod videa u kojem možete saznati i i zašto Stipe nema nadimak, nešto o njegovom treningu, odlasku za Chicago i još nekim stvarima…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI