Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipe Miočić među 20 najzanimljivijih osoba Clevelanda! | Fight Site

Stipe Miočić među 20 najzanimljivijih osoba Clevelanda!

UFCIZDVOJENA VIJEST 09.01.2015 14:25h Autor:

Stipe Miočić

Kolika je popularnost UFC borca hrvatskih korijena Stipe Miočića potvrđuje i činjenica da se našao na 20. mjestu najzanimljivijih osoba Clevelanda po izbori clevelandmagazine.com.

Stipe Miočić iznimno je zanimljiva osoba američkim medijima što samo potvrđuje koliku pozornost zauzimaju UFC i MMA. Clevelandmagazine.com objavio je popis 30 najzanimljivijih osoba Clevelanda, a na 20. mjestu našao se Stipe Miočić. Zanimljiva su i objašnjenja njegovog odabira.

Stipe Miočić je u svakom slučaju jedan od top UFC boraca u teškoj kategoriji i samim tim je ušao u odabir najzanimljivijih. No, američkim medijima je zanimljiv i podatak da je Miočić vatrogasac i da bi mogao stići u pomoć nekome tko nazove 911. Spomenuti su i njegovi hrvatski korijeni te činjenica da je, iako rođen u SAD-u, dobio tradicionalno hrvatsko ime s kojim mnogi imaju problemna prilikom izgovora pa su ga u školi mnogi jednostavno zvali "Steve". Kako bi svi znali kako se njegovo ime točno izgovara pokušali su ga približiti na sljedeći način: Stipe (STEE-pay) Miocic (me-OH-chich).

Autor teksta navodi da je Miočićeva profesionalna karijera započela 2010., ekspresnom pobjedom jer već nakon 17 sekundi borbe nokautirao je svog protivnika Coreyja Mullisa.

"U početku sam bio pomalo sumnjičav vezano uz borbe. Nisam bio oduševljen idejom da me netko udara u lice, ali znao sam što sam izabrao."

Miočić nikad neće napustiti posao vatrogasca ako, ili kako to ona sam kaže, kada osvoji UFC naslov jer jednostavno voli taj posao, voli pomagati ljudima i biti dio cijele ekipe.

Spomenut je i podatak da je tijekom školovanja na Cleveland State bio dio hrvače ekipe, ali i da se bavio baseballom igrajući na trećoj bazi te je privukao interes Pittsburgh Piratesa, Cincinnati Redsa i San Diego Padresa.

"Volim igrati baseball, ali kad po završetku koledža nije stigla ponuda morao sam pronaći drugi posao.", rekao je Miočić.

U tekstu je naglašeno da tijekom borbi ima podršku cijele obitelji osim majke koja ne može gledati njegove mečeve.

"Mama me podržava u tome što radim, ali ne može gledati kako netko tuče njeno dijete. Nikad nije gledala niti jednu moju borbu.", izjavio je Stipe Miočić uz dodatak da mama teško gleda i snimke osim ako ju ne uvjeri da nije bio ozlijeđen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI