Stipe Miočić: Bolji sam od Hunta i pobijedit ću ga! (AUDIO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2015 21:45h Autor:

Stipe Miočić

UFC je nedavno potvrdio vijest kako će Stipe "The Fire Fighter" Miočić i Mark Hunt predvoditi UFC Fight Night u Adelaideu. Stipe je povodom tog događaja gostovao u radijskoj emisiji Submission Radio gdje se dotakao poraza od Juniora Dos Santosa, borbe s Markom Huntom i još nekih stvari.

Dos Santos je u prosincu jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Miočića. Nakon 25 minuta rata, oba borca su izgledala kao da ih je udario kamion, ali su pružili jednu od boljih borbi 2014. S obzirom na količinu primljenih udaraca, mnogima je bilo čudno kako su Stipe i JDS preživjeli cijeli meč.

"Bio je to dobar rat," izjavio je Miočić. "Junior je čvrst borac, jedan od najboljih na svijetu i stvarno može primiti udarac. Onaj lijevi kroše me nije zabrinuo jer sam se odmah ustao. Izgledalo je gore na televiziji nego što je bilo."

Stipe je po prvi put u karijeri odradio svih 5 rundi.

"Bilo je užasno. To je brutalnih 25 minuta i teško je to izdržati. Znao sam da mogu to izdržati i sretan sam jer sam uspio u tom."

"Mark je veteran, jedan od najboljih na svijetu," odgovorio je Miočić na pitanje što misli o Huntu kao protivniku i dodao: "Čvrst je, može primiti udarac i veoma sam uzbuđen zbog ove borbe."

The Firefighter je prokomentirao borbu Marka Hunta i Fabricija Werduma koja se održala u Meksiku na UFC-u 180 u kojoj je ulog bio privremeni pojas teškaškog prvaka.

"Mark je zamijenio Caina kratko prije održavanja meča i dobro se držao dok ga Fabricio nije nokautirao."

Hunt poštuje svakog borca i nije sklon "trash talku", ali je nedavno izjavio kako će nokautirati Stipu i poslati ga na spavanje.

"On je jedan od najboljih na svijetu i može reći što želi. Ponijeti ću jastuk ako to zaželi, ali neću se povlačiti u meču i dat ću mu paklenu borbu."

Novinar Submissiona je upitao Miočića planira li game plan bazirati na stand upu ili će testirati Markove grappling sposobnosti.

"Planiram pobijediti. Nije mi važan način. Pobijedit ću."

"Brži sam i bolji u parteru od njega," usporedio se Stipe s Huntom. "On je veteran i zna se boriti, ali nema moj atleticizam ni brzinu."

Novinar je za Stipi postavio blic pitanja.

"Tko je borac s kojim bi se najviše volio boriti?"

"Sakuraba."

"U svibnju letiš za Australiju. Da možeš ponijeti samo tri stvari, koje bi to stvari bile?"

"X-box, moju djevojku i mog psa."

Stipe se dotaknuo i Cro Copa koji se vratio u UFC i njegovog okršaja s Gonzagom.

"To je sjajno! Ići ću kod njega pomoći mu s pripremama i to će biti sjajna dva tjedna. Cro Cop će definitivno pobijediti i iskupiti se za onaj poraz."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI