Stipe Miočić zatražio revanš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2018 09:23h Autor:

Stipe Miočić i Daniel Cormier

Stipe Miočić još jednom je čestitao Danielu Cormieru na pobjedi i osvajanju pojasa teškaškog prvaka, no isto tako je iskoristio priliku za zatraži revanš. I svi znamo da ga u potpunosti zaslužuje.

Inače je običaj da svoju riječ u kavezu uvijek dobiju i poraženi borci glavnih borbi evenata, posebno ako je u pitanju borba za UFC titulu prvaka. No, sav cirkus s Brockom Lesnarom i želja Daniela Cormiera da to sve odradi na svoj način, doveli su do toga da sa Stipom Miočićem nitko nije razgovarao, a teško da je nakon onog svog izrežiranog kaosa imalo smisla. Tako fanovi nisu uspjeli čuti što odmah nakon borbe ima reći najuspješniji prvak teške kategorije u UFC povijesti.

Miočić je na pressici bio kratak i staložen te nije htio govoriti o onome što mu slijedi. Misao mu je bila na povratku kući u Cleveland, no sada kada je tamo je i razmislio o onome što se dogodilo i što bi se trebalo dogoditi u budućnosti. Daniel Cormier do kraja karijere ima dvije borbe. Za jednu je siguran Brock Lesnar, dok je za drugu sve otvoreno, a Miočić bi tada volio dobiti priliku za revanš. Gledajući da to dobivaju i neki prvaci bez ijedne obrane naslova, tipa Cody Garbrandt, nema smisla niti raspravljati o tome bi li to bila prava poštena i sportska odluka UFC-a.

“Čestitam DC. Nisam imao priliku reći to u kavezu, no zaplešimo ponovno, odradimo taj revanš prije nego odlučiš završiti svoju karijeru. Hvala mojim trenerima i članovima tima. Biti i ostati najveći teškaš u UFC povijesti je put koji traje cijelu karijeru i nikako ne završava ovdje. I više sam nego motiviran da se vratim i to vam pokažem. Samo malo pričekajte”, napisao je Stipe u svojoj Instagram objavi.

Što se tiče onoga što slijedi, Cormier bi se vjerojatno protiv Lesnara trebao boriti početkom studenog, na eventu u Madison Square Gardenu u New Yorku. Umirovljenje je najavio prije 20. ožujka iduće godine, kada će navršiti 40 godina, odnosno prije tog datuma ima prostora za još jednu borbu, ukoliko ne bude zdravstvenih problema. Naravno da Miočić želi biti taj, a ukoliko mu UFC to omogući, on neće imati ništa protiv da do tada odmara s obitelji. Prinova stiže idućeg mjeseca te je već i prije borbe protiv Cormiera najavio kako se ove godine vjerojatno više neće boriti. Uostalom, zaslužio je ovakav period obiteljskog života i neka uživa. Posljednjih šest mjeseci gotovo da nije imao niti dana odmora i sigurno je to također djelovalo na cijelu prezentaciju u kavezu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI