Stipe Miočić u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.06.2011 07:27h Autor:

Stipe Miočić

Hrvatska je dobila i trećeg predstavnika u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji. Miočić će nastupati u teškoj diviziji i želi postati prvak UFC-a.

Amerikanac hrvatskih korijena ili bolje rečeno, Hrvat koji se skrasio u Americi, Stipe Miočić je postao član UFC-ove teškaške divizije. Za sada se ne zna na koliko borbi je potpisao ugovor, no sama vijest da Hrvatska ima još jednog predstavnika u najjačoj svjetskoj MMA organizaciji je zaista vrhunska stvar za ovaj sport.

Za one koji manje poznaju Miočića, radi se o 29-godišnjem borcu iz Ohia za kojeg mnogi misle kako je jedan od najtalentiranijih boraca svijeta u teškoj diviziji. U dosadašnjoj profesionalnoj karijeri ima šest mečeva i šest čistih pobjeda. Sve je protivnike, naime, završio prekidom u prvoj ili drugoj rundu. U posljednjem meču prije dva tjedna je na “Fight Nigths in The Flats 7” eventu svladao Bobbyja Brentsa.

“Želim postati prvak UFC-a. Zahvaljujem se Dani Whiteu i Joeu Silvu što su mi dali priliku da ostarim svoj san. Jedva čekam krenuti u prvu borbu i pokazati sve ono što mogu”, izjavio je Miočić nakon potpisivanja ugovora.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI