Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipe Miočić se zahvalom oprostio od Briana Stanna (FOTO) | Fight Site

Stipe Miočić se zahvalom oprostio od Briana Stanna (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2017 15:20h Autor:

Photo: Instagram

Mnogi UFC borci su ožalošćeni viješću da je njihov bivši suborac, a već neko vrijeme uspješni TV komentator i analitičar, Brian Stann, odlučio reći zbogom i okrenuti se nekoj drugoj karijeri. Pa su tako mnogi svoje žaljenje za ovim objektivno vrlo dobrim i poštenim analitičarem izrazili objavama potpore i zahvale Stannu na društvenim mrežama.

Brian Stann odlazi s FOX-a i neće više komentirati UFC mečeve

Jedan od njih je i američko-hrvatski borac Stipe Miočić, koji se Stannu obratio preko svog službenog Instagrama.

“Hvala ti Brian Stann na svemu što si napravio za slobodnu borbu i što si dignuo ljestvicu kvalitete obavljanja ovog posla za sve nas. Dominiraj i u sljedećem poglavlju svoje karijere”, napisao mu je Miočić uz fotografiju na kojoj Stann intervjuira našeg prvaka.

Stipina poruka je izazvala mnogo pozitivnih reakcija i komentara njegovih fanova koji također cijene Stanna i njegov rad.

Podsjećamo kako je Stann u ponedjeljak objavio vijest kako je odlučio napustiti posao na FOX televiziji i krenuti dalje u neke druge vode. Te vode su ga odvele u tvrtku koja se bavi prodajom nekretnina gdje mu je ponuđeno visoko mjesto, a kako bi se što bolje pripremio za novi posao, Stann će ovu jesen upisati MBA.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI