Stipe Miočić se ne sjeća tapkanja: Sjećam se samo udaranja dok nije ostao bez svijesti

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.09.2016 19:07h Autor:

Stipe Miočić

Mišljenje o svojoj prvoj obrani naslova UFC-ovog teškaškog prvaka iznio je Stipe Miočić, ali i o izjavi Alistaira Overeema koji je mislio kako je Miočić tapkao.

Vrlo raspoloženi Miočić bio je zamoljen da usporedi situaciji gdje je pojas osvojio na gostujućem terenu u Brazilu i ovu gdje je pojas branio pred punom dvoranom svojih navijača. Odgovor naravno nije mogao doći bez malo šale unutar njega:

“Ma, radije bih se uvijek borio u Brazilu. Puno je lakše za mene samo doći i odraditi. Ovako su ova četiri mjeseca bila luda za mene. Publika je bila luda, ali zato i živim ovdje, mi smo jednostavno takvi. Bio sam nervozan kao što je i potrebno biti nervozan prije svake borbe. Na kraju je sve ispalo jedna od najljepših uspomena mog života.”

Pozvan je da opiše situaciju dok se nalazio unutar Overeemovog zahvata, ali i ono što se dogodilo nakon toga, tj. kako je došlo do preokreta te na kraju i pobjede u ovoj borbi:

“Nisam bio uplašen, iako je bila teška situacija. Bio je u poziciji gdje mi može napraviti podosta štete, no ja sam trenirao ovakve situacije i znam izaći iz njih. On mi je dao priliku da se vratimo na noge, a kad sam uspio ja doći na njega, tu je igra bila gotova. Vidio sam da počinje usporavati i znao sam da će doći prilika kad ću ga uspjeti uhvatiti i srušiti.”

A o možebitnom tapkanju nije htio previše govoriti. Rekao je ono čega se on osobno sjeća:

“Bio sam već udaljen kad sam čuo hukanje publike pa sam pitao što se dogodilo. Onda su mi rekla da je izjavio kako sam tapkao. Ja se tapkanja ne sjećam, sjećam se samo kako sam ga tukao dok nije ostao bez svijesti.”

Idućeg protivnika nije htio prozivati, rekao je da će se boriti protiv onog koga mu UFC namijeni, no da sada prvo želi odmoriti, barem mjesec ili dva te nakon toga biti spreman krenuti u novu obranu titule svjetskog teškaškog prvaka.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI