Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipe Miočić prije četiri godine: Nikad neću napustiti svoj tim i posao vatrogasca (VIDEO) | Fight Site

Stipe Miočić prije četiri godine: Nikad neću napustiti svoj tim i posao vatrogasca (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2016 20:34h Autor:

Stipe Miočić

2012. godine Stipe Miočić bio je tek perspektivni teškaš tek pristigao u najjaču svjetsku MMA promociju. No, zanimljivo je vidjeti kako je do danas ostao ista skromna osoba koja se još uvijek pridržava tada izrečenih izjava.

U jednom od razgovora koji se nalaze na Youtubeu, Stipe je upitan o tome zašto nije pronašao neki poznatiji i kvalitetniji tim nakon što je postao član UFC-a, odnosno zašto nije slijedio primjer nekih drugih boraca.

“StrongStyle je sjajan tim, imamo sjajnih boraca od kojih su neki u Bellatora. Jako se dobro radi na svim segmentima MMA-a i osjećam se fantastično kao dio tog tima. Ostat ću dio tog tima jer sam oduvijek tamo i moj trener je osoba koja me tretira kao pravog prijatelja, a ujedno je i vrhunski trener. Nisam nikad razmišljao o odlasku u neki drugi tim.”

Već onda se znalo kako je Miočić, osim što je borac, i vrlo posvećen svom poslu vatrogasca. Nije ga napustio niti sada, kad je UFC prvak, no uostalom, to je najavio već onda.

“Ne, nikad neću napustiti taj posao. To je sve meni kao jedno veliko igralište, cijelo vrijeme se zabavljamo i međusobno šalimo. Dečki se inače šale na moj račun otkad sam UFC borac i govore kako je zabavno gledati kako dobivam udarce u glavu, no sve je to dio naše ekipe.”

Što je još sve govorio Stipe Miočić 2012. godine te da li se imalo promijenio u svojim medijskim pristupima, možete provjeriti u video prilozima ispod teksta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI