Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipe Miočić: Nitko mi nikada nije niti spomenuo borbu protiv Jona Jonesa | Fight Site

Stipe Miočić: Nitko mi nikada nije niti spomenuo borbu protiv Jona Jonesa

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.01.2018 19:33h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić dao je još jedan interview gdje je prokomentirao događanja u svojoj karijeri, ali je dao i par vrlo zanimljivih izjava, kakve do sada nismo imali priliku čuti.

Jedno pitanje bile je o tome kako je UFC pregovorao oko toga da organizira borbu njega i Jona Jonesa početkom prosinca na UFC 218, ali da se to izjalovilo nakon što je Jones pao na doping. Upitan je koliko je to zapravo bilo ozbiljno, ali iz njegovog se odgovora da zaključiti kako su to samo bile špekulacije.

“Nikad nisam imao niti jedan poziv u vezi toga, ukoliko se stvarno tu nešto radilo, ja ne znam ništa o tome. Može se reći da znam koliko i vi. Nešto sam čitao kako i Daniel Cormier misli doći gore i boriti se. Meni to nije bitno, boriti ću se protiv bilo koga”, prokomentirao je možebitnu borbu s prvakom poluteške kategorije, nebitno tko u tom trenutku bude nositelj tog pojasa.

Naravno da nije mogao izbjeći pitanje o Francisu Ngannou i njegovom snažnom udarcu i tome kako ga izbjeći. Prvak smatra kako to nije ništa s čime se do sada već nije susreo, iz odgovora bi se reklo čak tri puta, a mi možemo još dodati i Roya Nelsona, kojeg je također Stipe doslovno demolirao.

“On definitivno snažno udara, no jednako tako snažno udaraju Mark Hunt i Junior Dos Santos. Ne postoji neki plan, bitno je jedino da me ne pogodi. Veliki momci imaju velike šake, no neće te udariti ukoliko sam ne naletiš na to, ukoliko mu ne dozvoliš. Ja volim pobjeđivati i tu sam da nastavim pobjeđivati. Nitko ne može opovrgnuti kako ću ja biti taj koji će postaviti rekord.”

Ukoliko savlada Ngannoua i postavi rekord od tri obrane teškaškog naslova, ostaje mu zapravo samo jedno ime iz teškaškog vrha koje mu je preostalo za apsolvirati. To je Cain Velasquez.

“Da, volio bih to, ali teško možemo znati hoće li biti spreman, Upoznao sam ga u Edmontonu i družili smo se, u pitanju je jedan odličan momak. Ali, ukoliko je zdrav, naravno da se želim boriti protiv njega.”

Do borbe Miočića i Ngannoua ostalo je još samo dva i pol tjedna.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI