Stipe Miočić i Daniel Cormier odabrali svoje Ultimate Fighter trenerske timove (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.02.2018 20:12h Autor:

Miočić vs. Cormier

Stipe Miočić i Daniel Cormier pristigli su u Las Vegas, gdje će uskoro početi snimati 27. sezonu Ultimate Fightera, a danas su predstavili svoje trenerske timove.

Miočić je već ranije rekao kako njegov glavni trener Marcus Marinelli neće biti u stanju odraditi show, budući da ima drugih obaveza. No, među Stipinim timom nema niti njegovog glavnog boks trenera Alexa Coopera, kao niti trenera grapplinga, Stevea Kinnasa. Jedini član Strong Stylea kojeg je Stipe doveo je kondicijski trener Robert Kaleal. No, tu su neka vrlo zanimljiva imena.

Hvale vrijedna akvizicija svakako je dogođenje Jamesa Krause, uspješnog UFC borca te jednog od najtalentiranijih MMA trenera svijeta. Osim njega, tu je i bivši UFC borac te trenutno član Glorya, Chris Camozzi, kao i još jedan Gloryev borac i jedan od najboljih američkih kickboksača, Dustin Jacoby. Stipe se pohvalio sa slikom svog tima, na kojoj još uvijek nema osobe koju je odlučio dovesti kao glavnog trenera.

Što se tiče Cormiera, on je predstavio cijeli svoj tim, a dva najvažnija imena su tamo s njim. Tu su glavni trener American Kickboxing Acamedya, Javier Mendez te Cormierov najbolji prijatelj i bivši teškaški UFC prvak, Cain Velasquez. Osim njih, tamo su većini nepoznata imena, a to su Deron Winn, Daniel Cormier, Bob Cook, Rosendo Sanchez i Leandro Vieira.


S
nimanje sezone počinje kroz nekoliko dana, a emitiranje kreće 18. travnja te traje sve do tjedna u kojem će se održati finalni event, kao i UFC 226 kojeg će predvoditi Miočić i Cormier. Prvi event dogodit će se 6. srpnja, a drugi dan kasnije, sve u sklopu International Fight Weeka u Las Vegasu.

Što se tiče Ultimate Fightera, Fight Channel otkupio je prava na prikazivanje cijele sezone te će svaka epizoda biti dostupna našim gledateljima istog dana kada se prikazuje i na Fox Sportsu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI