Stipe Miočić: Cormier bi bio težak protivnik bilo kome, ali ja ne mogu dočekati borbu

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.04.2018 20:59h Autor:

Stipe Miočić

Stipe Miočić i Daniel Cormier dobili su dio prostora na FOX televiziji tijekom emitiranja subotnjeg eventa, s ciljem da najave Ultimate Fighter sezonu, koja s emitiranjem kreće u četvrtak. No, osim toga su morali reći i nešto o svojoj međusobnoj borbi koja će se održati 7. srpnja.

S UFC prvacima poluteške i teške kategorije razgovarao je Jon Anik, koji je prvo pitao Miočića zašto je prihvatio borbu protiv Cormiera, budući da je to borba u kojoj Cormier ima za dobiti puno više od njega. Odgovor je bio u pravom Stipinom stilu.

“Ovo je borba, boriti se zabavno, ja se volim boriti. Nema drugog razloga zašto sam prihvatio ovu borbu. Jako dobro ćemo se zabaviti 7. srpnja, on želi nešto što je trenutno kod mene, no neće dobiti”, kratko je rekao UFC-ov teškaški prvak, da bi odmah nakon njega na isto pitanje odgovorio Cormier.

“Želim biti prvak u dvije divizije, želim biti tip koji će otići u povijest, a koji je bolji način za to nego pobijediti tipa kao što je Stipe Miočić. To svakako neće biti lagan posao, većina boraca ne bi niti razmišljala prihvatiti to što sam ja prihvatio. No, ni ja ne bih to napravio da nisam uvjeren da mogu pobijediti. Vidim sebe kao borca kojem će sudac podići ruku i radim sve moguće u pripremama da to osiguram”, objasnio je DC svoje motive.

Miočić je još upitan o tome je li Cormier najbolji hrvač s kojim se do sada susreo te je zatraženo da kratko najavi borbu.

“Naravno, on je fantastičan hrvač i nevjerojatno atletičan borac. Već dugo je tu i borio se protiv svakoga, borio se protiv teškaša i pobjeđivao ih. To je borac koji nikome nije lagan protivnik i biti će sjajno 7. srpnja. Očekuje se vatromet, a ja sam nestrpljiv i ne mogu dočekati borbu.”

Ultimate Fighter sezona u kojoj su treneri emtirati će se idućih 12 tjedana, odnosno sve do tjedna Internation Fight Weeka, u kojem će se održati i UFC 226 event, kojeg će njih dvojica predvoditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI