Stipe, Joanna i drugi borci predstavili novu Reebokovu UFC kolekciju (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.09.2017 17:42h Autor:

Stipe Miočić (foto: UFC)

Nakon više od dvije godine jedinstvenih Reebok UFC uniformi, sportski brand i MMA promocija su odlučili uvesti neke promjene, odnosno izbacili su novu seriju borilačke opreme, koju će borci prvi puta koristiti već ovog vikenda na UFC 215 eventu u Edmontonu.

Reebok je tako uveo novi uzorak, koji će svakako unijeti malo “života” u sve verzije borilačke opreme, a uz sve to ide i popratna kolekcija ostatka opreme. Ipak, ono što nas najviše zanima je ono kako će borci i borkinje izgledati u oktogonu, a to je ono što su predstavili službeni modeli, odnosno UFC borci i borkinje.

To su Stipe Miočić, Joanna Jedrzejczyk, Max Holloway, Paige VanZant, Michaelle Waterson, Jorge Masvidal i još neka poznata imena s UFC rostera. Svi artikli su već mogući za nabaviti u službenom UFC shopu, a ukoliko vas zanima kako to apsolutno sve izgleda, najbolje da posjetiti fotogaleriju MMA Fightinga.

UFC i Reebok započeli su suradnju 1. srpnja 2015. godine, a potpisali su ugovor na šest godina. UFC je smatrao kako će personaliziranjem opreme odraditi kvalitetno brandiranje, no Reebokovi uvjeti su rezultirali velikim nezadovoljstvom boraca, koji su u velikom broju počeli napuštati promociju, ponajviše zbog nemogućnosti imanja drugih sponzora.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI