Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stipe i Villante pripremili spačku za Cormiera, DC im vratio istom mjerom (VIDEO) | Fight Site

Stipe i Villante pripremili spačku za Cormiera, DC im vratio istom mjerom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.04.2018 20:01h Autor:

screenshot

Nije dugo trebalo Stipi Miočiću da i u Ultimate Fighteru prezentira svoj karakter osobe gotovo uvijek spremne za šalu. Posebno je to lako kada uz sebe ima svog prijatelja Giana Villantea. Tako su već u drugoj epizodi pripremili prvu spačku za Daniela Cormiera.

Miočić i Cormier su više puta najavili kako u ovoj sezoni Ultimate Fightera neće biti napetosti između trenera. Ipak, to nikako ne znači kako neće biti igre i međusobnog podvaljivanja, što je također svojevrsno pravilo u Ultimate Fighteru. Jedino što reakcija boraca na to ovisi o međusobnom odnosu između njih.

Budući da Cormier i Miočić gaje vrlo korektan, gotovo pa prijateljski odnos, ne treba čuditi da se Cormier iskreno nasmijao na ono što su mu pripremili Stipe Miočić i Gian Villante. Naime, oni su ušli u svlačionicu tima Cormier te sve slike prelijepili slikom Stipe Miočića s brkovima. Sve slike osim jedne, koja je zapravo bila prava poslastica, a nju vam nećemo otkriti nego najbolje da pogledate sami.

Kako je Cormier reagirao? Pokušao im je istog trenutka vratiti istom mjerom. Također vam nećemo otkriti kako je to napravio, budući da se sve nalazi u videu ispod teksta. Uživajte u ovoj sjajnoj zafrkanciji između trenera aktualne sezone Ultimate Fightera!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI