Stipe i DC u službenoj najavi pred početak prikazivanja Ultimate Fightera! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.04.2018 19:45h Autor:

Stipe Miočić

Još pet dana ostalo je do početka emitiranje 27. sezone Ultimate Fightera, u kojoj ulogu trenera imaju Stipe Miočić i Daniel Cormier. Pred nama je prva službena video najava.

U sezoni nastupa 16 boraca, a ono što im je zajedničko je da se niti jedan od njih još nije susreo s porazom u svojoj profesionalnoj karijeri. Na kraju sezone takvi će ostati samo dvojica, odnosno jedan u perolakoj te jedan u lakoj kategoriji. Miočić i Cormier oni su koji ih vode kroz ovaj turnir, odnosno svaki u svom timu ima po četiri borca unutar svake kategorije.

Ukoliko niste upoznati s formatom Ultimate Fightera, u pitanju je kombinacija reality i borilačkog showa. Borce se podjednako prati u kući gdje svi zajedno žive te tijekom treninga, koji su odvojeni po timovima, ali se održavaju u istoj dvorani te svaki tim ima svoju vlastitu svlačionicu. Na kraju svake epizode se održava po jedna borbe te je kroz epizodu fokus zapravo na sudionicima iste. Prvih osam borbi biti će održane međusobno između Stipinih i Cormierovih boraca, dok je kasnije moguće i da se sastanu borci iz istog tima, ukoliko njih ostane više u turniru nakon prve runde.

Ove sezone će vjerojatno izostati onoga što je često donosilo gledanost, a to su verbalni ili čak fizički sukobi između trenera. Uostalom, više o samom showu možete saznati na linku podijeljenom ispod uvodnog odlomka. A ispod teksta pogledajte video najavu za show čija se prva epizoda u Americi emitira u srijedu, 18. travnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI