Stipe i dalje bijesan: Mene bi šutnuli u stranu i dali priliku Lesnaru!?

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.07.2018 15:22h Autor:

Stipe Miočić

Bivši UFC prvak Stipe Miočić ne odustaje od revanša protiv Daniela Cormiera za koji smatra da mu pripada kao najuspješnijem UFC prvaku u povijesti teške kategorije. Američko-hrvatski borac ne prestaje ponavljati da je to jedini dvoboj koji ga u ovom trenutku zanima, a isto je rekao i u posljednjem intervjuu za ESPN.

“Želim meč za titulu prvaka. To je nešto što zaslužujem”, ponovio je vrlo ljuti Stipe koji bi ovih dana po prvi puta trebao postati otac.

No, dojam je da meč Miočić vs. Cormier II nije u interesu niti UFC-u, ali niti novopečenom prvaku koji na kraju karijere želi masni ček koji će zasigurno zaraditi, ako se sučeli s WWE zvijezdom Brockom Lesnarom.

Prema posljednjim informacijama Lesnar se vratio u USADA-in anti-doping program pa bi ga u akciji, ako sve bude u redu s njegovim testiranjem, mogli vidjeti u siječnju 2019. Cormier je spreman čekati, ali Miočić nije…

“Lesnar se koliko dugo nije borio? Gledajte, nije pošteno da on dobije priliku postati prvak, a mene se samo šutne u stranu. Nekako sam dojma da je UFC očajan i da su im samo PPV prijenosi i njihova prodaja u glavi”, dodao je Stipe koji ne želi niti čuti za bilo koji drugi scenarij.

U našoj posljednjoj anketi na Fight Siteu smo vas pitali “Što bi trebao biti Stipin sljedeći potez?”. Nakon samo nekoliko dana anketa je sakupila više od 1200 glasova.

Većina posjetitelja našeg portala za sada smatra da bi “Vatrogasac” u ovom trenutku i dalje trebao inzistirati na revanšu protiv Cormiera.

Anketa će ostati aktivna još neko vrijeme, a  ukoliko niste dali svoj glas, učinite to ispod ovog teksta i provjerite trenutačne rezultate.

Što bi trebao biti Stipin sljedeći potez?

GLASAJ

Loading ... Loading ...

My only real competition is the man in the mirror. #RyseUp @ryse_supps

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

Excellence is not an act, but a habit! #FuelYourDestiny @bangenergy @bangenergy.ceo

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI