Stipe: “Bolji sam borac od DC-ja, ono je bio tek loš dan u uredu koji se ne može ponoviti…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.08.2018 16:59h Autor:

Stipe Miočić (Instagram)

Stipe Miočić je unatoč gubitku UFC-ovog pojasa u teškoj kategoriji i dalje mega zvijezda u svom Clevelandu. Tako je u nedjelju 6. kolovoza imao čast odraditi prvo bacanje na baseball utakmici između njegovih Indiansa i Twinsa.

Ovo nije prvi put da američko-hrvatski borac čini nešto slično. Stipe je jako dobro upoznat s bejzbolskom palicom, a rezultate treninga koje je nekoć odrađivao u mladosti pokazao je i prilikom PR susreta s Indiansima prije dvije godine nakon osvajanja UFC-ovog naslova, kada je na oduševljenje profesionalnih igrača pogodio “home run”.

Nakon što je odradio prvo bacanje u nedjelju, Miočića su na trenutak uhvatili novinari kako bi ga upitali što je sljedeće za bivšeg prvaka.

Upitan je li gledao meč, odgovorio je niječno te je dodao “kako vjerojatno nikada niti neće pogledati meč protiv Daniela Cormiera”.

“Znam što sam učinio pogrešno”, kratko je objasnio popularni “Vatrogasac”.

Stipe ne odustaje od revanša protiv Cormiera jer smatra da mu to radi svih dosadašnjih rezultata pripada. Upitan o drugim opcijama, on ih odbacuje s lakoćom.

“Ne, neću se boriti protiv nikoga drugoga. DC je sljedeći i to je to!”, jasan je Miočić.

“To je bio tek jedan loš dan u uredu. Ništa drugo. Nekada je dobro da te nokautiraju. To pokazuje da si samo čovjek”, dodaje.

No, i sam je svjestan da UFC sada želi, baš kao i sam Cormier, meč protiv Brocka Lesnara. Taj bi dvoboj definitivno donio ogromnu prodaju PPV prijenosa i svima zaradio mnogo novca. Miočić vjeruje da nastup Lesnara nije izvjestan jer je i u prošlosti imao razno raznih problema.

“Vjerojatno će se nešto s njim dogoditi. Uvijek nešto s njim ne valja, a ako se to dogodi, zamislite koliko će sve ovo loše izgledati”, smatra borac iz Clevelanda.

“Gledajte, da, želim revanš. Znam i da se Cormier želi ponovno boriti protiv mene, a ja želim svoj pojas ponovno u svojoj vitrini. To nije bila moja noć, ali ja sam bolji borac od njega. Znam da sam bolji borac. Uhvatio me dobrim udarcem. Što ću napraviti oko toga? To da se to nikada više neće ponoviti”, dodaje.

U ponedjeljak 7. kolovoza Stipe je krenuo u novi trening kamp sa svojim stalnim trenerima Marcusom Marinellijem i ostatkom ekipe iz Strong Style Gyma.

“Vratit ću se. Trenutačno nisam presretan, ali ništa u životu nije savršeno. Bit ću na koncu u redu. Dobit ću svoj revanš”, zaključuje najbolji teškaš u povijesti UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI