Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stigli podaci gledanosti UFC-ove Fight Night priredbe iz Hamburga | Fight Site

Stigli podaci gledanosti UFC-ove Fight Night priredbe iz Hamburga

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.07.2018 16:45h Autor:

Anthony Smith

Rijetka nedjeljna UFC priredba, koju smo proteklog vikenda pratili iz njemačkog Hamburga, je postigla prosječne rezultate gledanosti u SAD-u.

Prema pisanju američkih medija, priredba koju su predvodili Anthony Smith i Mauricio “Shogun” Rua je ostvarila prosječno 492 tisuće gledatelja.

Ako usporedite ove brojke sa sličnim UFC-ovim eventima iz 2017. godine, koji su se također emitirali u prilično neobičnom terminu za SAD s obzirom na vremensku razliku, onda dolazite do sličnih brojki.

Priredba koju su predvodili Ponzinibbio i Nelson, koja se održala prije godinu dana, je postigla prosječno oko 402 tisuće gledatelja. Fight Night od prije dvije godine koji su predvodili Gustafsson i Teixeira je ostvario 496 tisuća.

Najviše gledatelja je bilo tijekom meča između Stefana Struvea i Marcina Tybure, jedinih teškaša na “main cardu”. Tada je UFC FN iz Hamburga pratilo oko 546 tisuća ljudi.

Na priredbi u Hamburgu pobjede su ostvarili srpski borci Aleksandar Rakić i Darko Stošić, kao i bosanskohercegovački MMA as Damir Hadžović.

PODIJELI
Autor:

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI