Stigla produžena najava za UFC 175 (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2014 12:36h Autor:

screenshot

UFC je objavio i prvu produženu najavu za UFC 175, koji je na rasporedu 5. srpnja. U glavnim ulogama su sudionici dvije borbe za titulu, Chrisa Weidman i Lyoto Machida te Ronda Rousey i Alexis Davis. 

UFC zna "prodati" borbu, to nikad nije bilo sporno, no stvara se dojam kako od UFC 175 eventa planiraju napraviti još bolji posao nego do sad. Vrlo rano su krenuli s pravim najavama, a sad su, čak više od dva tjedna prije eventa, objavili i sjajnu produženu najavu sa sudionicima četiri glavne borbe u glavnim ulogama.

Puno toga se zna o Chrisu Weidmanu i Lyotu Machidi, no ovim videom ulazite još dublje u samu srž tog dvoboja. UFC zna da mu to treba, jer ovo su dva momka od kojih "trash talk" i dodatnu promociju borbe neće dobiti. Amerika protiv Brazila je možda dovoljan poziv, no uvijek je lijepo pogledati i ovako dobru najavu.

Isto tako, postavlja se pitanje hoće li Alexis Davis postati samo još jedna "recka na Rondinom oružju" ili je upravo ona ta koja može srušiti vladaricu ženske bantam kategorije. O Rondi znamo sve, o Alexis i ne toliko. Svakom borbom postavlja se pitanje može li Ronda parirati nekom aspektu borbe i uvijek sve iznenadite. Što će novo pokazati ovog puta?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI