Stigao UFC 171 countdown s hrvatskim prijevodom (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.03.2014 16:27h Autor:

Johnny Hendricks

UFC 171 je event na kojem ćemo dobiti novog velter prvaka, i to će prvi put od 2007. biti netko tko se ne zove Georges St-Pierre. Također, gledatelji će imati priliku saznati i tko je idući izazivač te kako će najveća nada lake kategorije proći protiv jedne od najvećih UFC-ovih legendi.

Johnny Hendricks će još jednom imati priliku osvojiti naslov kojem se nada i za koji vjeruje da je njegov. S druge strane imati će Robbiea Lawlera, koji prije godinu dana, kada je iz Strikeforcea stigao s tri poraza u posljednje četiri borbe, nije u snu mislio da bi mogao tako brzo dobiti ovu priliku, no kada je već tu namjerava je iskoristiti.

Isto tako, Carlos Condit, bivši privremeni prvak, je na dva koraka od toga da postane onaj pravi, a prvi korak mu je savladati fantastičnog hrvača Tyrona Woodleya, koji također vjeruje da pojas može biti njegov. Myles Jury, najveća nada lake kategorije i neporaženi UFC-ov borac pokušati će uzeti najveći "skalp" dosadašnje karijere, onaj legende Diega Sancheza, koji vjeruje da još uvijek nije sve rekao.

Za više od toga, pogledajte countdown, i to s hrvatskim titlovima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI