Steven Siler i Jack May potpisali za Titan FC

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.10.2014 19:16h Autor:

Steven Siler

Donedavni članovi UFC-a, Steven Siler i Jack May, potpisali su ugovore s organizacijom Titan FC te su, od današnjeg dana, članovi vjerojatno četvrte najjače organizacije svijeta.

Vodstvo Titan FC organizacije nastavlja sa svojom praksom dovođenja boraca koji su dobili otkaz iz UFC-a. Nakon nebrojenih poznatih imena koji se već neko vrijeme bore u toj ambicioznoj organizaciji, nova dva bivša UFC-ovca u Titan kavezu su Steven Siler i Jack May.

Siler je borac koji nastupa u perolakoj kategoriji, a otkaz je dobio nedavno, nakon tri poraza u nizu, a mnogi su rekli da je taj otkaz neopravdan, budući da mu je UFC skor bio 5-4, a ta tri poraza su došli od Dennisa Bermudeza (odlukom), Ronya Jason (preuranjeni sudački prekid te Noada Lahata (također odlukom sudaca). Najveći "skalpovi" u dosadašnjoj karijeri su mu bivši WEC prvak Mike Brown te Cole Miller.

May nije dugo vremena proveo u UFC-u. Ovaj je teškaš nastupio samo dva puta te doživio nokaute od Derricka Lewisa i Shawna Jordana, a ukupni skor mu je 7-2. U Titanu bi vrlo brzo mogao konkurirati za napad na titulu prvaka, za koju se uskoro bore Dan Herman i Jon Madsen.

Dolazak u Titan nije loša odluka za ove borbe, pogotovo za Silera, koji je najavio brz povratak u UFC, iz tog razloga što je najbolja svjetska organizacija posljednjih mjeseci već vratila dva borca koji su bili pod ugovorom s Titanom. To su Ben Saunders i Walt Harris.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI