Steven Seagal: Sonnen ovog puta neće imati nepoštenu prednost!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.06.2012 05:57h Autor:

Steven Seagal

 Legendarni filmski glumac i praktikant nekih egzotičnijih borilačkih vještina, Steven Seagal, jedan od onih koji s velikim nestrpljenjem iščekuju revanš između Andersona Silve i Chaela Sonnena, a naravno nije tajna da je on veliki navijač Andersona u tom dvoboju.

Aikido stručnjak vjeruje da će njegov favorit slaviti bez većih problema. “Chael je prošlog puta imao ekstremno nedopuštenu prednost. Zbog, znate već, tog cijelog slučaja oko toga ne znam kako se zove, steroidi ili kako god. Mislim da će ovog puta ipak biti malo oprezniji što se toga tiče, a to će dovesti borbu na ujednačeniju razinu. Mislim da će ovog puta oboje biti na svojoj najboljoj razini te da neće biti ozljeda ili kontroverzi, a pobijedit će moj favorit.”

“Poštujem svakog borca koji ulazi u kavez. Jon Jones kaže da će prijeći u tešku kategoriju i da će izazvati Juniora dos Santosa. Ako je to stvarno rekao, onda bi to trebao i napraviti. On je ionako počistio u teškoj kategoriji, nema se tko s njime više tamo boriti”, smatra Seagal.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI