Steven Seagal Jonu Jonesu spremio osvetu na UFC-u 182!

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.01.2015 21:48h Autor:

Steven Seagal

Već smo nekoliko puta imali priliku čuti o suradnji nekoliko UFC zvijezda i poznatog akcijskog glumca Stevena Seagala. Steven je surađivao s Andersonom Silvom i Lyotom Machidom te je preuzeo zasluge u njihovim pobjedama front kickovima protiv Vitora Belforta i Randya Couturea, objasnivši im potez pomoću kojeg su uspavali svoje protivnike. Sad je Seagal odlučio pomoći Danielu Cormieru u borbi protiv Jonesa na UFC-u 182.

Daniel Cormier je odradio 35-minutni intervju s Arielom Helwanijem u kojem je otkrio da će mu slavni glumac i nositelj crnog pojasa u aikidu otkriti nekoliko poteza koji bi trebali upaliti u Danielovoj borbi karijere.

"Steven će sutra biti tu u Vegasu i obećao mi je pokazati neke poteze koji će upaliti na Jonu", rekao je Cormier. "Moja mama ga obožava. Upoznati će moje roditelje pa ćemo otići u dvoranu i vidjeti što mi je spremio".

Helwani je pitao izazivača što Steven ima u planu za njega.

"Rekao je da ima nešto. Totalno je zaludio mog kondicijskog trenera kad ga je nazvao i rekao da ima tri stvari za mene, a da ću s jednom dohvatiti Jonesa", ispričao je Daniel. "Nisam potpuno siguran da ću uspjeti dohvatiti Jona s Seagalovim potezima, no moram vjerovati da hoću ako to krenem učiti".

Koji je razlog ovoj suradnji?

"Čuo sam da je Jones jednom bio nepristojan prema Seagalu i da je pokazao nepoštovanje", ispričao je Cormier. "Tako da je ovo Stevenova naplata računa Jonu Jonesu".

"Znači, Seagal sprema osvetu Jonesu?", pitao je Ariel.

"Da, ovo je Steveova velika osveta".

Ostaje nam manje od tri dana da vidimo što je to Steven Seagal pripremio za Daniela Cormiera.

Izravni prijenos pogledajte na Fight Channelu, 4. siječnja s početkom u 4 sata iza ponoći.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI