Sterling razmišlja o pauzi i povratku školovanju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.09.2015 10:16h Autor:

Aljamain Sterling

Aljamain Sterling član je kluba TOP 10 boraca u UFC-ovoj bantam kategoriji, ali ovih dana nije najsretniji kako se stvari u njegovoj karijeri razvijaju pa je počeo razmišljati o pauzi.

Bilo je predviđeno da se Sterling bori na UFC on FOX 17 koji će se održati u prosincu, ali probleme je što još uvijek ne može naći protivnika. Tražio je da mu protivnik bude Bryan Caraway, ali Caraway je po Sterlingovim riječima odbio borbu. Nitko drugi još nije na vidiku kao potencijalni protivnik pa ovaj borac, koji još nije doživio poraz u karijeri (11-0), razmišlja o pauzi i povratku školovanju.

"Ako mi ne mogu jamčiti borbu što prije onda ću se vratiti školovanju i učiniti ono što je najbolje za mene. Ako to uključuje pauzu onda ću uzeti pauzi i napraviti nešto pozitivno.", objavio je Sterling na Instagramu.

Od ulaska u UFC Sterling je ostvario tri pobjede i nada se kako je pred njim i dalje svijetla budućnost te da još uvijek postoji nada da se u prosincu nađe u oktogonu. Kao moguće protivnike spomenuo je Michaela McDonalda ili Raphaela Assuncaoa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI