Stephens uhićen u hotelu na dan borbe, White ga nije uspio izvući iz zatvora

UFC 06.10.2012 11:01h Autor:

Jeremy Stephens

U Minneapolisu je jučer na dan borbe oko 11 sati ujutro uhićen Jeremy Stephens, a Dana White je pokušao sve kako bi ga izvukao iz pritvora.

Posljednjih mjeseci zaista nije lako biti prvi čovjek UFC-a. Dana White se mora nositi s brojnim ozljedama boraca koji su imali ugovorene mečeve, otkazivati cijele priredbe, a na dan mečeva čak i pokušavati izvući iz pritvora boraca koji bi te večeri trebao biti u oktogonu.

Jučer malo prije 11 sati ujutro u Minneapolisu u hotelu u kojem je bio smješten uhićen je UFC-ov borac Jeremy Stephens koji se kasnije tog dana trebao u posljednjoj borbi uvodnog dijela boriti protiv Yvesa Edwardsa.

Dana White najprije je na svom Twitter profilu demantirao sva nagađanja da će meč biti otkazan, no kasnije je ipak morao priznati poraz. Na jednom inozemnom forumu otkrio je da je pokušao sve učiniti ne bi li se platila jamčevina i da ga se pusti iz pritvora.

"Od 11 sati ujutro pokušavao sam ga izvući iz pritvora, ali svaki put kad bi odredili jamčevinu i ja bih je prihvatio, oni bi promijenili svoju odluku. Doslovno svakih pet minuta bi povisili cifru. Jeremy je bio u gradu od ponedjeljka, a oni su čekali do petka da ga uhite. Yves se također pokazao kao pravim borcem i čekao je cijeli dan na vijest hoće li se boriti", otkrio je Dana.

Stephens je uhićen zbog tjeralice raspisane tijekom prošle godine zbog fizičkog napada.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI