Stephens McGregorovu mamu “pozvao na spoj”: Pogledaj je, nije loša?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.01.2018 11:58h Autor:

Photo: Twitter

Jeremy Stephens ne odustaje od šale na račun majke Conora McGregora. S obzirom na to da je ovaj tjedan fokus MMA javnosti na njemu uoči nastupa u St. Louisu, Stephens je iskoristio situaciju kako bi se ponovno našalio na McGregorov račun.

Stephens godinu dana čekao na osvetu McGregoru, a onda mu je sjajno objasnio “who da fook is that guy”

Podsjećamo kako je Irac na velikoj press konferenciji na kojoj su obojica sudjelovali izrekao jednu od danas najkultnijih rečenica u povijesti slobodne borbe kada je poviknuo “Who da fook is that guy…” referirajući se na svog kolegu. Stephensu to očito nije sjelo jer je preko noći dospjeo na naslovnice MMA medija, ali iz krivog razloga. Strpljivo je čekao osvetu. I dočekao ju je.

Prije nekoliko mjeseci je na svom Twitteru objavio fotografiju s McGregorovom majkom na kojoj je napisao “tvojamamaznatko sam”.

Sada je nastavio u istom tonu. Govoreći o McGregoru se vrlo brzo prebacio na njegovu majku…

“Mama mu prilično dobro izgleda. Sjajna je. Možda nas njegov tata može pokupiti taksijem koji je nekoć vozio i možda bi mogao odvesti mene i njegovu majku na spoj. Brate, pogledaj je. Nije uopće loša, zar ne? To je jedna dama. Uvijek može doći k meni i čeka je ruka za maženje”, nudi Stephens.

Ne treba sumnjati da ćemo dočekati odgovor od Conora McGregora, ali za sada je 2:1 za Amerikanca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI