Stephens: Kad udarim protivnik se više ne miče!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.06.2014 10:25h Autor:

Jeremy Stephens

Jeremy Stephens poznat je kao jedan od najžešćih udarača u UFC-ovim nižim težinskim kategorijama, a 28. lipnja očekuje ga borba protiv Cuba Swansona.

No, i njegov idući protivnik je snažan udarač i zato bi ta borba trebala ponuditi mnoštvo akcije ljubiteljima MMA mečeva.

"On tijekom borbe uzdrma svoje protivnike i završi borbu prekidom, ali kad ja udarim moji se protivnici više ne miču i ne dižu se. Protivnički kut ih mora nositi i pitaju se što se dogodilo. Kad Swanson udari ljudi se ljuljaju i ošamućeni su, ali još uvijek vide svijetlo za razliku od mog udarca kad im se sve potpuno smrači.", rekao je Stephens u najavio ove borbe.

"Kad udarim protivnika to nije samo lagano pomračenje iz kojeg se vrate i onda ih još samo par puta udarim i sudac prekine borbu, a oni kažu da se mogu i dalje boriti. Kad ja udarim pitaju se: "Što se dogodilo?". Nakon mog udarca treneri ih moraju buditi i u tom je razlika snage našeg udarca."

Ovaj je meč bitan za obojicu boraca jer pobjednik bi trebao dobiti priliku boriti se u sljedećem meču za naslov najboljeg u pero kategoriji s pobjednikom dvoboja Jose Aldo vs. Chad Mendes koji će se održati 2. kolovoza na UFC-u 176.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI