Stefan Struve: Pokazat ću da pripadam svjetskom vrhu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.07.2015 10:52h Autor:

Stefan Struve

Nakon dva poraza nokautima Stefan Struve povratak pobjedama tražit će na UFC-u 190 kad će mu protivnik biti Antonio Rodrigo Nogueira.

Nakon problema sa srcem Stefan Struve vratio se u oktogon. Krajem prošle godine od njega je bolji bio Alistair Overeem nokautom u prvoj rundi, a posljednju pobjedu Nizozemac je ostvario još 2012., kad mu je protivnik bio Stipe Miočić. Nakon toga doživio je poraz od Marka Hunta, a potom je došla pauza zbog problema sa srcem. Povratak nije bio onakav kakav je priželjkivao te će novu priliku da ostvari pobjedu imati na UFC-u 190.

"Zbog problema sa srcem cijelu sam se karijeru borio na 60 posto. Sad kad sam sredio probleme sa srcem planiram ići dalje, želim ostvarivati nokaut za nokautom.", rekao je Stefan Struve.

U Brazilu ga ovog vikenda očekuje Minotaur koji će imati podršku navijača, ali Struve se tijekom karijere borio u 12 različitih zemalja i nije mu novost naći se pred protivničkim navijačima.

"Imat će podršku 16 tisuća gledatelja. Pokušat će me uloviti, ali neće uspjeti. Radit ću s distance, a on će me pokušati srušiti. Neće uspjeti i na kraju će on završiti dolje. On je sjajan BJJ borac, on je umjetnik u tom pogledu. No, vjerujem da i ja mogu napraviti bilo kome submission, ali isto tako mogu koristi svoju visinu i doseg te  me nitko ne može taknuti. Zato ne tebam ići u parter. Minotaur je živuća legenda i sjajna osoba. Toliko je toga učinio za ljude u Brazilu, ali i za sport. Gledao sam njegove borbe kad sam imao 11 godina. Velika je čast boriti se s njim u Brazilu. Bit će to nevjerojatno iskustvo, ali znam da ću napraviti dobar posao. Ovo je prilika da potvrdim kako sam se uistinu vratio nakon svega što se događalo. Sve je to iza mene. Moram ponovo početi pobjeđivati i penjati se na ljestvici. Doći tamo gdje mi je mjesto, na vrh svijeta."

UFC 190 možete gledati na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju 2. kolovoza u 4 sata ujutro.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI