“Stari Chuck” dobio odgovor od Jonesa: “Dođi slobodno, ali prvo provjeri tu svoju bradu…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2018 16:07h Autor:

Chuck Liddell i Jon Jones

Najavivši svoj povratak borbama nakon osam godina mirovine, legendarni prvak UFC-ove poluteške kategorije Chuck Liddell također je izrazio želju za borbom sa svojim nasljednikom, Jonom Jonesom.

“Da budem iskren, htio bih odraditi dvije dobre borbe za zagrijavanje, a onda bih se volio okušati protiv Jona Jonesa. Uopće se ne šalim. Želim se boriti s njim”, rekao je 48-godišnji Liddell gostujući na MMA Houru gdje je najavio povratnički meč protiv Tite Ortiza kasnije ove godine.

Jones nije dugo čekao da odgovori “Icemanu” s kojim se posljednjih nekoliko godina u više navrata prepucavao putem društvenih mreža.

“Stari Chuck me proziva godinama. Jasno mi je zašto, ja držim skoro sve rekorde u diviziji. Inače poštujem starije, ali ako želiš batine, dođi slobodno. Ja ću ti doslovno platiti da ovaj vikend doletiš u Albuquerque”, napisao je Jones na Twitteru.

“Bones” je zatim napisao još jednu poruku u kojoj je na podrugljiv način podsjetio Liddella da je sport napustio s razlogom.

“Možda bi trebao provjeriti koliko ti je čeljust čvrsta prije nego zagrizeš više nego što možeš prožvakati.”

Jonesov komentar odnosi se na tri uzastopna poraza nokautom s kojima je Liddell završio karijeru. S druge strane, Jones je u to vrijeme tek započeo svoj legendarni niz pobjeda u UFC-u.

Podsjećamo, Liddell je posljednju borbu odradio 2010. na UFC-u 115 gdje ga je Rich Franklin nokautirao u prvoj rundi. Nakon poraza, sam predsjednik UFC-a, Dana White, zamolio ga je da se umirovi i ponudio mu doživotni posao u UFC-u koji je izgubio 2016. kada je WME-IMG kupio promociju.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI