Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stann uz Jonesa, Cormier mu uzvratio fotografijom njegovih neslavnih prognoza (FOTO) | Fight Site

Stann uz Jonesa, Cormier mu uzvratio fotografijom njegovih neslavnih prognoza (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.03.2016 13:09h Autor:

Brian Stann i Daniel Cormier

Rashad Evans je izabrao Daniela Cormiera, a nedugo nakon njega svoju je prognozu iznio Brian Stann, umirovljeni borac koji sada radi kao UFC-ov analitičar. Stann u nadolazećem revanšu prednost daje Jonesu, a svoje razloge pronalazi u njegovoj snazi i nevjerojatnim instinktima.

“Nisam vidio ništa zbog čega bi povjerovao da će Cormier samo tako rušiti Jonesa. Pogotovo sad kad je Jon otkrio podizanje utega. On je jedinstven borac, njegovi instinkti za poluge i hrvanje su fenomenalni. Gledao sam ga kako trenira s teškašima i mogu vam reći da su oni izgledali jako loše u usporedbi s njim”, izjavio je Stann za Heavy Hands.

Stannov izbor se nije najviše svidio njegovom kolegi s brojnih emisija na Fox Sportsu, ali je on iz toga uspio izvući pozitivnu priču. Naime, Stann se baš i nije proslavio svojim posljednjim prognozama, a na to ga je i “DC” podsjetio i time zaključio kako mu ovaj možda radi uslugu.

“Ovo su Stannove posljednje prognoze. Ili me on zaista voli pa mi pomaže tako što na Jonesa baca svoju kletvu ili nema pojma. U svakom slučaju, on je opet pogriješio”, napisao je Cormier u fotografiju Stannovih prognoza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI