Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stann: Sonnenu nitko ne može poreći rezultate! | Fight Site

Stann: Sonnenu nitko ne može poreći rezultate!

UFC 04.10.2011 07:39h Autor:

Brian Stann

Chael Sonnen je veliki ispit za mene. I smatram borbu protiv njega komplimentom”, izjavio je Brian Stann za USAToday uoči svoje subotnje borbe protiv nekada prvog izazivača svijeta u srednjoj kategoriji.

Stann dodaje da se nitko ne želi boriti protiv Sonnena.

“Imali su problema s pronalaskom ljudi koji bi bili voljni ući u kavez s njim. Što god pričali o njemu, nitko ne može poreći njegove rezultate i što je učinio. Kada su me nazvali i rekli mi protiv koga ću se boriti, to je za mene bila velika prilika”, objasnio je Stann i dodao:

“On puno bolje kotira od mene. Jednostavno moraš iskoristiti ovakve prilike. Moraš pobijediti u ovakvim mečevima. Smatram da me UFC vidi kao borca koji će u narednih nekoliko godina ostati u vrhu ove težinske divizije. Vrlo sam sretan zbog dvoboja koji dolazi.”

Ukoliko pobijedi Stanna, ovom američkom ratnom heroju se možda smiješi i prilika za borbu protiv Andersona Silve. Što Stann misli o tome?

“To je zastrašujuća pomisao za većinu boraca. Uplaše se činjenice da će ući u kavez protiv najvećeg borca svih vremena. Jednostavno se ne opuste dovoljno i ne daju sve od sebe. Anderson je sjajan u rušenju samopouzdanja svojih protivnika. Ne razmišljam o tom dvoboju u ovom trenutku. Anderson je sjajan borac koji se ovim poslom bavi još od srednje škole. Sada je moj posao pobijediti Chaela Sonnena”, zaključuje Amerikanac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI