Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Stann prognozira: Aldo će meč odraditi zbog novca! | Fight Site

Stann prognozira: Aldo će meč odraditi zbog novca!

UFC 29.06.2015 11:27h Autor:

Aldo vs. McGregor

Pitanje koje si ovaj tjedan postavljaju svi, uključujući vjerojatno i same aktere i organizatore jest: Hoće li Jose Aldo braniti svoj pojas na UFC-u 189? Da se radi o nekom drugom prosječnom UFC eventu, borba bi se prolongirala zbog ozljede prvaka, no ovaj put je previše novca uloženo u promociju koja traje gotovo godinu dana.

Jedan čovjek je uvjeren da će Aldo ipak "stisnuti zube" da bi odradio taj meč neovisno o posljedicama. Brian Stann, naime, tvrdi da će Brazilac nastupiti, ako ne zbog nečega drugoga, onda zbog velikog novca koji je u igri.

"Mislim da će to odraditi zbog novca. Ovo su pozitivne stvari za njega koje će proizaći iz tog meča. Prije svega, zaradit će ogroman novac pobjedio ili izgubio. On je jedini prvak u povijesti pero lake kategorije. Smatram da zaslužuje odmah revanš čak i da izgubi titulu. Ako odradi ovaj meč i izgubi, ljudi će uglavnom za to kriviti ozljedu rebara. A to je ujedno i sjajna uvertira za revanš i još jednu naplatu", poručio je bivši UFC-ovac, a danas TV komentator.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI