Stand up rat Feldera i Cruickshanka na Fight Nightu u Bostonu

UFC 22.10.2015 19:43h Autor:

Daron Cruickshank

Za siječanjski Fight Night u Bostonu, UFC je najavio jednu borbu koji prilično miriše na stand up spektakl. Domaći dečko Paul Felder borit će se protiv Darona Cruickshanka.

Felder je oduševio nakon dolaska u UFC, savladavši Jasona Soggoa i Dannya Castilla, nakon toga ga je UFC odmah bacio u teže borbe, ali tamo ipak nije bio toliko uvjerljiv. Prvo je u jednoj fantastičnoj borbi poražen od Edsona Barboze, a nakon toga je podijeljenom odlukom poražen i od Rossa Pearsona. Obje su bile pravi stand up rat, a UFC mu je sad, u njegovom rodnom gradu, osigurao još jedan.

Cruickshank je bio dio nekih od najboljih UFC borbi posljednjih godina, a njegova stand up tehnika je možda i najatraktivnija u cijeloj organizaciji. Do sad je odradio 12 borbi u organizaciji, ostvarivši šest pobjeda, pet poraza i jednu poništenu borbu, ali trenutno je u nizu od dva poraza prekidom, od Beneila Dariusha i Jamesa Krausea. Oba puta je pokazao neiskustvo u parteru, no tog se protiv Feldera vjerojatno ne treba bojati.

Fight Night na kojem će nastupiti na rasporedu je 17. siječnja, a predvode ga TJ Dillashaw i Dominick Cruz te još jedna sjajna borba u lakoj kategoriji, između Anthonya Pettisa i Eddiea Alvareza.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI