St. Preux protiv Cumminsa na UFC on FOX 15 u travnju

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.01.2015 17:08h Autor:

Ovince St. Preux

Potvrđena je borba Ovince St. Preuxa i Patricka Cumminsa. Ovaj zanimljiv duel u poluteškoj kategoriji dogodit će se u travnju na UFC on FOX 15 eventu u New Jerseyu.

Ovince St. Preux (17-6, 5-1 u UFC-u) i Patrick Cummins (7-1, 3-1 u UFC-u) novi su par potvrđen za UFC on FOX 15 event, koji se 18. travnja održava u New Jerseyu. Riječ je o dva borca koji iza sebe imaju impresivne pobjede i obojica su kandidati za visoko mjesto u ovoj kvalitetnom iznimno jakoj diviziji.

St. Preux je u UFC-u ostvario pet pobjeda i poraz odlukom od Ryana Badera, a posebno vrijedi napomenuti kako je svih pet pobjeda došlo nakon prekida. Inače, došao je iz Strikeforcea, gdje je također imao sjajan skor, 6-1, što tvori 11-2 u dvije elitne organizacije.

Patrick Cummins je u UFC došao gotovo slučajno, a ostao potpuno zasluženo. Upao je kao zamjena u borbu protiv Daniela Cormiera, kvalitetno ju "prodao", da bi nakon toga dobio još jednu priliku i naredao tri pobjede,od kojih je posebno impresivne ona posljednja, protiv Antonia Carlosa Juniora.

Oba borca nalaze se unutar Top 15 službenog poretka poluteške kategorije. Ovo je ukupno sedma borba potvrđena za event kojeg predvode Lyoto Machida i Luke Rockhold.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI