St. Pierreov trener: GSP je u treningu, ali ne radim pritisak da se vrati

UFC 20.07.2015 10:48h Autor:

Georges St. Pierre

Trener GSP-a, Firas Zahabi, se još jednom osvrnuo na mogući povratak najboljeg velteraša svijeta i UFC prvaka koji se oprostio na vrhu moći. Zahabi tvrdi da ipak nije razgovarao u međuvremenu s Kanađaninom te da ga ne želi pritiskati, ali i dalje smatra da St. Pierre ima mnogo toga što može pružiti svjetskom MMA-ju u ovom trenutku.

S obzirom na poraz Roryja MacDonalda u dvoboju s Robbiejem Lawlerom od prije nekoliko dana, povratak GSP-a je mnogo izgledniji nego da je GSP-ov klupski kolega osvojio naslov. Da se to dogodilo, teško bi bilo očekivat da će se Kanađanin vratiti i napadati titulu koji drži njegov prijatelj, a koji je prije dvije godine napustio.

"Znate, nisam još pričao s Georgesom, no što god on želi napraviti, ja ću ga podržavati. On je za mene najveći velteraš svih vremena, tako da može raditi što god hoće. Ako se želi vratiti u pogon, to je na njemu. Ako želi ostati u mirovini i to je na njemu. Nema više što dokazivati", potvrdio je Zahabi i dodao da je St. Pierre u ozbiljnom treningu.

"To je korak prema povratku. No, GSP trenira i radi zabave i uvijek se vodi vlastitom intuicijom. Nikome ništa nije dužan. Ako osjeća da želi borbu, možda se već sutra probudi i tako odluči. Ja ću biti iza njega. Ako mu se to ne bude dalo, neće se niti vratiti. Uvijek postoji druga borba, uvijek postoje druge stvari kojima se može baviti."

Posljednji dvoboj St. Pierre je odradio protiv Johnyja Hendricksa. Slavio je podijeljenom odlukom sudaca na UFC-u 167.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI