Sretni Stipe se vratio u Cleveland i ponovio: “Sada mi ovaj rekord nešto znači jer sam najveći!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.01.2018 11:48h Autor:

Screenshot (News Herald)

Stipe Miočić se vratio u svoj Cleveland nakon najvećeg, a vjerojatno i najslađeg slavlja u svojoj karijeri. Unatoč kladionicama koje su prilično uvjerljivu prednost davale njegovom protivniku, američki Hrvat je uvjerljivo pobijedio na UFC-u 220 protiv gorostasnog Kamerunca Francisa Ngannoua.

“Vatrogasac” je bio toliko uvjerljiv da su sva tri suca meč bodovali sa 50-44 što znači da je Stipe svih pet rundi bio bolji, a jednu je (vjerojatno četvrtu) bodovno dobio sa dva boda razlike jer je bio toliko uvjerljiv.

Mičića, koji se u Cleveland vratio sa svojim timom i suprugom Ryan Marie, su na Cleveland Hopkins aerodromu dočekali obitelj, novinari i fanovi. Stipe je bio sjajno raspoložen nakon što je napokon prospavao noć, a dojmovi u glavi su mu se slegli. Unatoč ogromnoj masnici ispod lijevog oka, Stipe je spremno pozirao fotografima te im je dao jednu rečenicu prije nego što je otišao na zasluženi odmor

Upitan je li vrijeme napokon za slavlje, Stipe je odgovorio…

“Sada mi ovaj rekord nešto i znači! Jer sam to ja! Pobijedio sam Ngannoua za kojeg su svi rekli da ga neću moći pobijediti. I zato mi je ova pobjeda toliko draža. Kao, on je nekakav fenomen. On je jedan u milijun ljudskih bića. Bla, bla, bla….”, izjavio je Miočić i dodao:

“Pogodite što? Izgubio je od jednog običnog momka koji je 15 kila lakši od njega. Ja sam najveći teškaš u povijesti!”

I u pravu je…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI