Spremni dočekajte noćas UFC 152 i meč karijere Igora Pokrajca! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.09.2012 09:05h Autor:

Pokrajac VS Magalhaes

Pripremili smo vam na jednom mjestu sve što vam je potrebno kako biste potpuno spremni dočekali noćašnji UFC 152 koji se održava u Torontu!

Uzbudljiva noć je pred nama, teško da će itko od pravih MMA fanova noćas spavati, svi ćemo nestrpljivo čekati 02:00 ujutro kada na Fight Channelu počinje prijenos uvodnih borbi s UFC-a 152. Iako se u Torontu održavaju čak dvije borbe za titulu prvaka, Jones brani svoj pojas u poluteškoj, a dobit ćemo i prvog prvaka u povijesti UFC-a u muha kategoriji, ono što nas posebno zanima je, naravno, naš Igor Pokrajac.

Ukoliko ste bili u gužvi posljednjih dana i niste imali dovoljno vremena pogledate sve što smo vam pripremili vezano uz ovu sjajnu priredbu u Kanadi, evo vam odlične prilike da danas to sve nadoknadite i potpuno spremni dočekate početak noćašnje mečeve, ali i samu borbu našeg Pokrajca.

Uživajte u UFC Countdownu s hrvatskim titlovima, zatim našem trodijelnom specijalu o Igoru Pokrajcu, ekskluzivnim javljanjima Fight Channela direktno iz Toronta, a možete biti sigurni da ćemo vam tijekom današnjeg dana i nedjelje donijeti još mnogo sjajnog materijala direktno s lica mjesta zahvaljujući ekipi Fight Channela koja u Kanadi sve detaljno prati.

Ako ste već neke od ovih priloga i pogledali, sjetite se one dobre stare – ponavljanje je majka mudrosti!

UFC 152 možete pratiti uživo na Fight Channel PPV-u (MaxTV, kanal 25) u nedjelju 23. rujna s početkom u 02:00h kada kreću uvodne borbe. Očekuje vas oko pet sati sjajnog programa, a kompletna snimka na raspolaganju vam tijekom cijele nedjelje.

FC specijal o Igoru Pokrajcu:

UFC Countdown s hrvatskim titlovima:

Javljanja Fight Channela iz Toronta:

Snimka službenog vaganja:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI