Sprema se mega okršaj Wanda i Sonnena?

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.09.2012 09:45h Autor:

Chael Sonnen

MMA svijet danas i jučer bruji o novom mogućem mega obračunu u UFC-ovom kavezu, a radi se o potencijalnom okršaju Wanderleija Silve i Chaela Sonnena.

Dana White uspio je spasiti priredbu u Rio de Janeiru dogovaranjem nastupa Andersona Silve u glavnoj borbi večeri te s još dva dodatna meča, no čini se da bi onaj najzanimljiviji meč tek mogao biti dogovoren ovih dana.

MMA fanovi diljem svijeta nagađaju da bi mjesto na fightu cardu UFC-a 153 mogao također dobiti i Wanderlei Silva, a protivnik da bi mu mogao biti, vjerovali ili ne, Chael Sonnen! Legendarni Wand izrazio je veliko zanimanje za nastup idućeg mjeseca.

"Mislim da bi bilo sjajno boriti se u Riju, to jednostavno ne bih mogao odbiti, pogotovo kad bi to bilo protiv onoga s kojim svi žele da se borim", rekao je Wand.

"Onaj s kojim svi žele da se bori" u prijevodu znači upravo Chael Sonnen!

Vjerojatno vam je poznato da bivši izazivač Andersona Silve nije u najboljim odnosima s Brazilcima, mnogo toga negativnog je rekao o njima prije svog posljednjeg meča i nema sumnje da bi meč Wand VS Sonnen izazvao pravu histeriju u Brazilu.

Borba bi navodno bila u catchweightu do 88 kilograma.

Pogledajte i snimku napravljenu prije godinu dana na kojoj Wand pristojno upozorava Sonnena da ne bi smio tako ružno govoriti o Brazilu i njegovim stanovnicima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI